Biosilk Hydrating Therapy Maracuja Oil

biosilk-hydrating-therapy-maracuja-oil

1. Ennen käyttöä…

Biosilk Hydrating Therapy Maracuja Oil suositellaan enimmäkseen kuiville, värjätyille ja pitkille hiuksille. Sen päätehtävät ovat kosteuttaa, elvyttää ja vahvistaa. Se tulee 15 ml pullossa ilman applikaattoria. Pakkaus on kiinni vain muovisella suojalla ja korkilla. Tuote on laajasti saatavilla; sitä voi ostaa kaupoista, pienistä kauneustuotekaupoista tai jopa alennusmyymälöistä.

2. Ainesosat

Biosilk Hydrating Therapy Maracuja Oil öljy sisältää öljyä passionhedelmästä – Etelä-Amerikassa kasvava eksoottinen hedelmä. Tämä kasvi on täynnä omega-6 rasvahappoja sekä A-, K- ja E-vitamiineja. Se ovat täydellinen kasvojen, vartalon, hiusten ja kynsien hoidossa. Et tule löytämään mitään alkoholeja tai muita hiuksiasi kuivaavia ainesosia Biosilk Hydrating Therapy Maracuja Oil öljystä. Päin vastoin, tämä tuote sisältää ravitsevia ja suojaavia proteiineja sekä silikoneja.

3. Vaikutukset ja ominaisuudet

Biosilk Hydrating Therapy Maracuja Oil öljyssä on kosteuttavia ja ravitsevia ominaisuuksia. Se elvyttää kaksihaaraisia sekä tekee hiuksista sileät ja kiiltävät. Tuote helpottaa myös muotoilua. Vitamiinien ja muiden aktiivisten ainesosien ansiosta se parantaa hiusten yleistä kuntoa ja ulkonäköä. Lisäksi, se tuoksuu upealta ja voi olla edullisempi vaihtoehto samat vaikutukset ja ominaisuudet omaaville laatutuotteille.

4. Käyttö

Valitettavasti, Biosilk Hydrating Therapy Maracuja Oil tuotteessa ei ole applikaattoria. Siksi sitä käyttäessä täytyy olla varovainen, että tuotetta ei läikytä. Käytä sitä ennen shampoon käyttöä tai sen jälkeen kuiviin tai kosteisiin hiuksiin. Hiero sitä hiuksien keskikohdasta alaspäin latvoihin. Pakkaus on hyvin pieni, jonka takia täytyy ostaa uusi kahden kuukauden välein.

5. Koostumus, tehokkuus ja tuoksu

Biosilk Hydrating Therapy Maracuja Oil öljyssä on hyvin miellyttävä tuoksu. Pystyt haistamaan passionhedelmän eksoottisen aromin. Se ei kuitenkaan ole tehokas tuote – yksi pullo sisältää ainoastaan muutaman millilitran. Öljyssä on hellävarainen koostumus, joka ei jätä rasvaista kerrosta hiusten pinnalle.

Mistä pidät Biosilk Hydrating Therapy Maracuja Oil hiusöljyssä?

  • kosteuttaa, elvyttää ja vahvistaa
  • sisältää eksoottista passionhedelmää
  • hyvin miellyttävä tuoksu
  • kevyt koostumus ei latista hiuksia
  • laajasti saatavilla

Mistä et pidä Biosilk Hydrating Therapy Maracuja Oil hiusöljyssä?

  • pullo ilman annostelijaa/applikaattoria
  • ei hyvin tehokas
  • lyhytkestoiset vaikutukset
  • pieni koko pakottaa ostamaan uuden pullon kahden kuukauden välein
  • hinta nousee usein ostettuna.