Davines OI Oil

davines-ol-oil

1. Ennen käyttöä…

Davines Ol Oil on suunnattu elottomille hiuksille kaksihaaraisilla. Tuotteen päätehtävä on palauttaa hiusten kiilto, ravita niitä, tehdä niistä sileät ja elvyttää vaurioituneita latvoja. Yksi pullo sisältää 135 ml tuotetta. Annostelija ei ole kovinkaan mukava. Davines Ol Oil voi ostaa netistä.

2. Ainesosat

Davines Ol Oil sisältää silikoniöljyjä ja roucou öljyä. Ensimmäiset luovat pinnalle korkeilta lämpötiloilta, saasteelta, epäpuhtauksilta ja muilta haitallisilta ainesosilta suojaavan kerroksen. Roucou öljy tarjoaa elvyttäviä ja vapaita radikaaleja vastaan taistelevia ominaisuuksia. Se vahvistaa hiusten luonnollista väriä, tarjoaa kestävyyttä ja ehkäisee ennenaikaista ikääntymistä. Sisältöluettelosta löytyy myös silikoneja, UV-filttereitä ja parfyymeja.

3. Vaikutukset ja ominaisuudet

Davines Ol Oil huolehtii vaurioituneista hiuksista. Se takaa kiillon ja sileyden. Sen ansiosta hiuksista tulee silkkisenpehmeät. Tuote ehkäisee takkuja ja helpottaa muotoilua sekä harjaamista. Se ei myöskään hyväksy takkuja tai sähköisyyttä. Antioksidanttien ansiosta Davines Ol Oil suojaa hiuksia ja päänahkaa vapailta radikaaleilta, auringon haitalliselta säteilyltä, epäpuhtauksilta ja ympäristön muulta saasteelta. Tuotteen pakkauksen voi kierrättää.

4. Käyttö

Davines Ol Oil öljyn käyttö voi aiheuttaa meille hieman ongelmia. Miksi? Annostelija on hyvin pieni ja pulloa on kallistettava saadakseen tuotetta ulos siitä. Miten sitä laitetaan hiuksiin? Tuotetta tulisi mieluiten käyttää ennen föönausta ja muotoilua pesemisen jälkeen. Sitä voi kuitenkin asettaa myös kuiviin hiuksiin. Tällä tavalla hiuksesi, etenkin latvat, ovat suojatut korkeilta lämpötiloilta. Aseta muutama tippa tuotetta hiuksiin joka ilta ennen nukkumaanmenoa.

5. Koostumus, tehokkuus, tuoksu

Davines Ol Oil öljyssä on kevyt koostumus, joka ei latista hiuksia ja imeytyy nopeasti. Se on hyvin tehokas tuote – se säilyy kuusi kuukautta. Miten tuoksu kuvailisi? Se on uniikki, jossa on aavistus vaniljaa ja annatto kukkien makea tuoksu.

Mistä pidät Davines Ol Oil hiusöljyssä?

  • se elvyttää ja ravitsee latvoja
  • antaa kiiltoa ja sileyttä
  • sisältää silikoneja, roucou öljyä ja UV-filtterin
  • siinä on kevyt koostumus, joka ei rasita hiuksia
  • tuote on tehokas
  • siinä on miellyttävä tuoksu

Mistä et pidä Davine Ol Oil hiusöljyssä?

  • käyttö voi olla ongelmallista
  • pieni, epäkätevä applikaattori