Dove Pure Care Dry Oil

dove-pure-care-dry-oil

1. Ennen käyttöä…

Dove Pure Care Dry Oil suositellaan kaikille hiustyypeille. Tuotteen päätehtäviä ovat: ravitseminen, suoja ja pehmentäminen. Yhdessä pullossa on 100 ml öljyä ja se on varusteltu hyvin pienellä pumpulla. Tuote on saatavilla jokaisessa kaupassa.

2. Ainesosat

Kookosöljy, manteliöljy, auringonkukkaöljy, palmuöljy ja makadamia öljy ovat tuotteen tärkeimmät ainesosat. Ne pitävät huolen kaikista hius- ja päänahkatyypeistä. Ne voivat todella toimia upeasti. Herkän päänahan ja todella vaurioituneet hiukset omaavien ihmisten ei tulisi käyttää Dove Pure Care Dry Oil öljyä. Sisältöluettelon alusta voi löytää parafiinivahan, joka voi häiritä talirauhasten toimintaa ja aiheuttaa ärsytyksiä. Tuote sisältää myös silikoneja, alkoholeja ja parfyymia.

3. Vaikutukset ja ominaisuudet

Dove Pure Care Dry Oil öljyn ansiosta hiuksesi ovat ravitut, pehmeät ja sileät. Parafiinin läsnäolosta huolimatta tuotteessa on kevyt koostumus – ei jätä hiuksiin rasvaista pintaa Tuote suojaa hiuksia ja päänahkaa haitallisilta ulkoisilta tekijöiltä sekä mekaanisilta ja kemikaalisilta vaurioilta. Jos käytät tuotetta säännöllisesti, voit odottaa loistavia tuloksia.

4. Käyttö

Aseta ensin kolme tai neljä annosta tuotetta käsiisi ja hiero lämmittääksesi tuotetta. Levitä se seuraavaksi tasaisesti puhtaisiin hiuksiin. Aloita hiusten keskiosasta ja levitä alaspäin. Föönaa ja muotoile sitten haluamallasi tavalla. Jos tuotetta joutuu silmään, huuhtele se heti pois kylmällä vedellä. Voit myös käyttää Dove Pure Care Dry Oil öljyä eri tavalla. Käytä sitä ennen shampoon käyttöä ravitaksesi hiuksesi. Huuhtele noin 30 minuutin kuluttua ja pese hiuksesi. Kosteuttaaksesi ja antaaksesi hiuksille kestävyyttä, aseta tuotetta puhtaisiin hiuksiin. Käytä tuotetta päivittäin tai lisänä hiusnaamioissa ja hoitoaineissa vahvistaaksesi hiuksiasi.

5. Koostumus, tehokkuus ja tuoksu

Dove Pure Care Dry Oil öljyn tuoksu on hyvin intensiivinen ja saattaa ärsyttää joitain käyttäjiä. Koostumus on kevyt ja imeytyy nopeasti. Se ei latista hiuksia tai tee niistä tahmeita. Tuote on hyvin tehokas – yksi pakkaus kestää melkein vuoden käytössä.

Mistä pidät Dove Pure Care Dry Oil hiusöljyssä?

  • ravitsee ja suojaa vaurioituneita hiuksia
  • tarjoaa kiiltoa ja pehmentää
  • sisältää kookosöljyä, manteliöljyä, auringonkukkaöljyä, palmuöljyä ja makadamia öljyä
  • monipuoliset käyttömahdollisuudet
  • hyvin tehokas tuote
  • kevyt koostumus, imeytyy nopeasti

Mistä et pidä Dove Pure Care Dry Oil hiusöljyssä?

  • parafiini voi ärsyttää
  • ärsyttävä tuoksu
  • vain säännöllinen käyttö tarjoaa tyydyttäviä tuloksia