Isana Professional Haare Oil Care

isana-professional-haare-oil-care

1.Ennen käyttöä…

Isana Professional Haare Oil Care öljyä suositellaan kaksihaaraisten kuivien hiusten hoitoon. Tämä tuote tekee hiuksista sileät ja ehkäisee tulevia vaurioita. Se tulee 200 ml pullossa. Pakkaus on varusteltu helppokäyttöisellä pumpulla. Öljyä voi ostaa kaikista kaupoista tai kauneus- ja hiustenhoitotuotteita myyvistä kaupoista.

2. Ainesosat

Isana Professional Haare Oil Care öljyn pääainesosat ovat arganöljy ja karitevoi. Arganöljy sisältää luonnollisia antioksidantteja ja siinä on elvyttäviä ja ravitsevia ominaisuuksia. Karitevoi omaa kosteuttavia ominaisuuksia ja sitä suositellaan vähähuokoisten hiusten hoitoon, ei kaksihaaraisten ja kuivien hiusten hoitoon. Jos käytät tuotetta väärällä tavalla, se voi aiheuttaa enemmän haittaa kuin hyvää.

3. Vaikutukset ja ominaisuudet

Isana Professional Haare Oil Care elvyttää ja kosteuttaa latvoja sekä ehkäisee tulevia vaurioita. Se tarjoaa kiiltoa ja sileyttä. Lisäksi, tuote suojaa latvoja föönauksen, suoristuksen ja kiharruksen aikana. Jos käytät sitä säännöllisesti, hiusten muotoilu ei enää tule olemaan uhka hiuksillesi. Tuote voi tehdä päänahasta ja hiuksista rasvaiset, eli on parempi olla laittamatta sitä kaikkialle. Isana Professional Haare Oil Care ei valitettavasti paranna päänahan yleistä kuntoa, eikä se ravitse syvästi, vaan tarjoaa ainoastaan välittömän ja väliaikaisen suojan.

4. Käyttö

Isana Professional Haare Oil Care öljyn käyttö on todella helppoa. Pullo on varusteltu pumpulla. Tuotetta tulisi käyttää pienissä määrissä – liian suuri määrä voi tehdä hiuksista rasvaiset. Valmistaja suosittelee sen asettamista kaikkialle hiuksiin. Säilytä sitä varjossa ja suojaa sitä suoralta auringonvalolta. Ei ole syytä huoleen, jos näet jäämiä pullon pohjalla. Se on täysin normaalia ja liittyy öljysisältöön.

5. Koostumus, tehokkuus ja tuoksu

Isana Professional Haare Oil Care öljyä riittää yli vuodeksi. Siinä on puolinestemäinen koostumus, joka on helppo levittää hiuksiin. Sen epämiellyttävä haju voi valitettavasti saada jotkut käyttäjät muuttamaan mielensä.

Mistä pidät Isana Professional Haare Oil Care hiusöljyssä?

  • se suojaa latvoja
  • se sisältää arganöljyä ja karitevoita
  • se on helppokäyttöinen
  • se on tehokas

Mistä et pidä Isana Professional Haare Oil Care hiusöljyssä?

  • se voi tehdä päänahasta ja hiuksista rasvaisen
  • epämiellyttävä haju
  • toimii väliaikaisesti
  • ei huolehdi hiuksista monipuolisesti
  • jos sitä ei säilytä oikealla tavalla (suojassa auringonvalolta) se voi menettää arvokkaat ominaisuutensa