Kardashian Beauty Black Seed Dry Oil

kardashian-beauty-black-seed-dry-oil

1.Ennen käyttöä…

Kardashian Beauty Black Seed Dry Oil öljyä suositellaan kuiville, vaurioituneille, pitkille ja värjätyille hiuksille. Tuotteen pääominaisuuksia ovat: sileyden antaminen, ärsytysten rauhoittaminen, elvyttäminen ja kosteuttaminen. Yksi pakkaus sisältää 15 ml tuotetta. Pullon mukana ei tule minkäänlaista applikaattoria. Öljyä voi ostaa netistä ja monesta hajuvesikaupasta.

2. Ainesosat

Kardashian siskosten tuotteen pääainesosa on mustakuminaöljy. Tämä uniikki ainesosa sisältää omega-3, omega-6 ja omeega-6 rasvahappoja, E-vitamiinia, beta-karoteenia, biotiinia, mikroravintoaineita ja antioksidantteja. Mustakuminassa on myös parantavia ominaisuuksia. Sen sanotaan parantavan hilsettä ja vähentävän talituotantoa. Kardashian Beauty Black Seed Dry Oil öljy sisältää myös luonnollista silkkiä, silikoneja, pehmentäviä ainesosia, väriaineita ja parfyymeja.

3. Vaikutukset ja ominaisuudet

Kardashian Beauty Black Seed Dry Oil tarjoaa elvyttäviä ja sileäksi saavia vaikutuksia – se jälleenrakentaa vaurioituneita hiuksia ja sulkee suojakerroksen. Se lisää kiiltoa, kosteutta ja kestävyyttä. Hiukset ovat paljon helpommat harjata ja muotoilla haluamallasi tavalla. Tuote imeytyy nopeasti jättämättä öljyistä kerrosta hiusten pinnalle. Se ehkäisee myös kaksihaaraisia, takkuja sekä sähköisyyttä. Kardashian Beauty Black Seed Dry Oil auttaa pääsemään yli hilseestä ja rauhoittaa kaikki päänahan ärsytykset.

4. Käyttö

Kardashian Beauty Black Seed Dry Oil öljyn käyttö on äärimmäisen helppoa huolimatta siitä, että pulloa ei ole varusteltu annostelijalla. Jos haluat hiuksistasi silkinpehmeät ja kiiltävät, käytä tuotetta shampoon käytön ja föönauksen jälkeen. Jos haluat kosteuttaa hiuksiasi, hiero öljyä hiuksiisi pesemisen jälkeen mutta ennen föönausta. Tämä pieni pakkaus (15 ml) ei tosin säily kauaa. Sinun on ostettava uusi pullo kahden tai kolmen kuukauden jälkeen.

5. Koostumus, tehokkuus ja tuoksu

Mitä se tarkoittaa, että Kardashian Beauty Black Seed Oil on kuiva öljy? Sellainen tuote imeytyy nopeasti ja tarjoaa kiiltoa jättämättä tahmaista pintaa. Vain yksi tippa tuotetta riittää yhteen käyttökertaan. Jos käytät sitä tällä tavalla – tuote säilyy kauemmin. Mitä tulee tuoksuun – Kardashian siskokset ovat suunnitelleet sen.

Mistä pidät Kardashian Beauty Black Seed Dry Oil hiusöljyssä?

  • se elvyttää, kosteuttaa ja rauhoittaa päänahan ärsytyksiä
  • sisältää mustakuminaöljyä
  • se on kuiva öljy
  • se imeytyy nopeasti

Mistä et pidä Kardashian Beauty Black Seed Dry Oil öljyssä?

  • pieni koko
  • se ei ole tehokas
  • jos haluat paremmat tulokset, sinun on ostettava toinen pullo
  • saatavilla vain suurista hajuvesikaupoista ja netistä