L’Oreal Mythic Oil

loreal-mythic-oil

1.Ennen käyttöä…

L’Oreal Mythic Oil suositellaan kaikkien hiustyyppien hoitoon. Sen päätehtävä on tarjota kiiltoa, sileyttä ja ehkäistä takkuja. Yksi pullo sisältää 100 ml tuotetta. Pakkauksen mukana tulee helppokäyttöinen pumppu. Tuote on saatavilla melkein kaikissa kaupoista tai nettikaupoista.

2. Ainesosat

Avokado öljy ja rypälesiemenöljy ovat L’Oreal Mythic Oil öljyn tärkeimmät ainesosat. Ensimmäistä kutsutaan usein nimellä seitsemän vitamiinin öljy. Se tarjoaa ravitsevia, kosteuttavia ja elvyttäviä ominaisuuksia. Avokado öljy hoitaa sekä hiuksia että päänahkaa. Se vahvistaa hiustuppia ja ehkäisee liiallista hiustenlähtöä. Toinen ainesosa – rypälesiemenöljy – on luonnollinen antioksidantti. Se pehmentää, vahvistaa ja ravitsee päänahkaa. L’Oreal Mythic Oil tuotteen öljyt sisältävät myös rasvahappoja: omega- 3 ja omega-6. Nämä ainesosat vaikuttavat positiivisesti päänahan kuntoon. Tuote sisältää myös silikoneja ja parfyymeja.

3. Vaikutukset ja ominaisuudet

L’Oreal Mythic Oil on monipuolinen. Ensimmäisen käyttökerran aikana se ravitsee sekä hiuksia että päänahkaa. Se tarjoaa hiuksille terveen kiillon ja saa ne näyttämään kauniilta. Tuote kesyttää kurittomat hiukset ja helpottaa muotoilua. L’Oreal Mythic Oil kosteuttaa päänahkaa ja hiuksia, vahvistaa hiustuppia sekä ehkäisee hiustenlähtöä. Tuotteen vitamiinien ja hivenaineiden ansiosta hiuksistasi tulee terveet ja loistavat. Hiukset tulevat olemaan silkinpehmeät.

4. Käyttö

L’Oreal Mythic Oil öljyn käyttäminen on hyvin helppoa. Tuotetta voi asettaa kuiviin tai kosteisiin hiuksiin. Jos hiuksesi ovat paksut ja pitkät, aseta yksi tai kaksi annosta. Jos sinulla on ohuet ja lyhyet hiukset, aseta puoli annosta. Levitä tuotetta kaikkialle hiuksiin tasaisesti ja hiero latvoihin. Kun tuote on imeytynyt, föönaa ja muotoile hiukset tavallisesti. Voit myös asettaa tuotetta latvoihin suojataksesi niitä kuivumiselta ja vaurioilta.

5. Koostumus, tehokkuus ja tuoksu

L’Oreal Mythic Oil öljyssä on puolinestemäinen koostumus, joka ei latista hiuksia. Tuote on hyvin tehokas – yksi pullo säilyy monta kuukautta. Tuotteessa on kevyt kukkainen tuoksu, joka haihtuu nopeasti käytön jälkeen.

Mistä pidät L’Oreal Mythic Oil hiusöljyssä?

  • Antaa kestävyyttä
  • Kesyttää kurittomat, takkuiset ja sähköiset hiukset
  • Sisältää vitamiineja ja hivenaineita täynnä olevia öljyjä
  • Öljyä voi asettaa kuiviin ja kosteisiin hiuksiin
  • Koostumus ei latista hiuksia
  • Tuote on tehokas
  • Siinä on kevyt ja miellyttävä tuoksu
  • Saatavilla kaikista kaupoista

Mistä et pidä L’Oreal Mythic Oil hiusöljyssä?

  • Tuoksu voisi säilyä kauemmin