Macadamia Healing Oil Treatment

macadamia-healing-oil-treatment

1.Ennen käyttöä…

Macadamia Healing Oil Treatment on suunniteltu vaurioituneille ja elottomille hiuksille. Tuotteen päätehtäviä ovat: antaa kiiltoa, kosteuttaa, elvyttää, ravita ja tarjota sileyttä. Yksi pakkaus sisältää 125 ml nestettä. Pullossa on hyvin mukava ja helppokäyttöinen annostelija. Voit tilata tuotteen viralliselta kotisivulta ja monista nettikaupoista.

2. Ainesosat

Kuten tuotteen nimi, sen pääainesosa on makadamia öljy. Se parantaa, elvyttää, ravitsee ja kaunistaa. Toinen hyvin tärkeä ainesosa on arganöljy. Sen hyödyllisiä ominaisuuksia tuskin tarvitsee kuvailla, koska kaikki hiushullut tuntevat sen hyvin. Öljy sisältää A- ja E-vitamiineja, skvaleenia ja luonnollisen auringonsuojan. Tuote sisältää myös pehmentäviä ainesosia, silikoneja, parfyymeja ja väriaineita.

3. Vaikutukset ja ominaisuudet

Macadamia Healing Oil Treatment on elvyttäviä ja ravitsevia ominaisuuksia. Se tarjoaa sileyttä ja kiiltoa. Kauneustuote helpottaa harjaamista ja tekee muotoilusta helpompaa. Kevyen koostumuksen ansiosta se ei latista hiuksia ja imeytyy nopeasti. Macadamia Healing Oil Treatment ehkäisee värjättyjen hiusten haalistumisen ja pidentää värin kestävyyttä. Tuote suojaa hiuksia ja päänahkaa auringon haitalliselta säteilyltä ja vähentää kuivumisaikaa.

4. Käyttö

Macadamia Healing Oil Treatment öljyn käyttö on hyvin helppoa ja nopeaa. Aseta vain pieni määrä tuotetta kuiviin tai kosteisiin hiuksiin. Levittääksesi tuotteen tasaisesti, kampaa hiuksesi kapeahampaisella kammalla. Voit myös lisätä öljyä suosikki hiusnaamioosi tai hoitoaineeseesi. Tällä tavalla parannat kaikkien tuotteiden vaikutuksia. Jos haluat olla varma, että hiusväri levittyy hiuksiisi tasaisesti, voit myös käyttää Macadamia Healing Oil Treatment öljyä.

5. Koostumus, tehokkuus ja tuoksu

Macadamia Healing Oil Treatment öljyssä on öljyinen ja paksu, hieman raskas koostumus. Se on hyvin tehokas; yksi pullo säilyy yli kuusi kuukautta säännöllisessä käytössä. Sen makea ja miellyttävä tuoksu ei pysy hiuksissa kauaa. Siksi aromeille herkät ihmiset tulevat taatusti arvostamaan tätä ominaisuutta.

Mistä pidät Macadamia Healing Oil Treatment hiusöljyssä?

  • se elvyttää, kosteuttaa ja ravitsee hiuksia
  • se tekee hiuksista sileät ja tarjoaa kiiltoa
  • sisältää makadamia öljyä täynnä vitamiineja ja mineraaleja
  • sisältää luonnollisen auringonsuojan
  • hyvin tehokas

Mistä et pidä Macadamia Healing Oil Treatment öljyssä?

  • se on liian öljyinen ja paksu
  • sen makea tuoksu voi ärsyttää herkkiä ihmisiä