Schwarzkopf Gliss Kur Ultimate Color Bi-Phase

gliss-kur-ultimate-color-bi-phase

1.Ennen käyttöä…

Schwarzkopf Gliss Kur Ultimate Color Bi-Phase öljy on suunniteltu värjätyille, elottomille hiuksille. Tuote tarjoaa värisuojan ja suojaa auringon säteilyn haitallisilta vaikutuksilta. Se tulee 100 ml kokoisessa pullossa. Tuotteessa on kevyt koostumus ja sitä asetetaan hiuksiin erityisellä annostelijalla. Schwarzkopf Gliss Kur Ultimate Color Bi-Phase öljyä voi ostaa monista kaupoista ja nettikaupoista.

2. Ainesosat

Schwarzkopf Gliss Kur Ultimate Color Bi-Phase sisältää aprikoosinkiviöljyä. Se on täynnä kaliumia, kuituja, A-, C- ja E-vitamiineja, oleiini- ja linolihappoja. Sen sisältämät ainesosat omaavat parantavia ja kaunistavia ominaisuuksia. Aktiivisten ainesosien listalta löydät myös: alkoholeja, glyseriiniä, keratiinia, maitohappoja ja muita ainesosia, kuten väriaineita ja parfyymeja. Herkän päänahan omaavien ihmisten ei tulisi käyttää tätä tuotetta glyseriinin takia.

3. Vaikutukset ja ominaisuudet

Tämä kaksivaiheinen öljy tarjoaa suojan. Schwarzkopf Gliss Kur Ultimate Color Bi-Phase varjelee hiusten luonnollista väriä sekä värjäämällä saatua väriä. Se ei ainoastaan voimista luonnollisten hiusten ja värjättyjen hiusten väriä, vaan takaa myös terveen kiillon. Kauneustuote vahvistaa myös hiusten rakennetta ja tekee niiden pinnasta sileän. Schwarzkopf Gliss Kur Ultimate Color Bi-Phase sisältää auringonsuoja, joka suojaa hiuksia haitalliselta UVA/UVB säteilyltä ja ehkäisee kuivumista sekä päänahan ärsytyksiä.

4. Käyttö

Kuten nimi kertoo, Schwarzkopf Gliss Kur Ultimate Color on kaksivaiheinen tuote. Siksi pulloa on muistettava ravistaa hyvin ennen jokaista käyttökertaa. Varmista, että molemmat kerrokset sekoittuvat. Suihkuta tuotetta (joko kuiviin tai kosteisiin) hiuksiin noin 15 cm etäisyydeltä. Tuote lisää kiiltoa ja pysyy pinnalla kauemmin. Jos tuotetta kuitenkin joutuu silmiisi, huuhtele ne heti haalealla vedellä – tällä tavalla vältyt ärtyneisyydeltä. Säilytä Schwarzkopf Gliss Kur Ultimate Color Bi-Phase öljyä pimeässä säilyttääksesi sen arvokkaat ominaisuudet.

5. Koostumus, tehokkuus ja tuoksu

Schwarzkopf Gliss Kur Ultimate Color Bi-Phase öljyssä on kaksi osaa. Kevyempi kerros on valkoinen ja pysyy toisen päällä – raskaamman ja värittömän. Tuote säilyy noin kuusi kuukautta käytössä. Siinä on mukava, miellyttävä, ei-ärsyttävä tuoksu, joka haihtuu nopeasti käytön jälkeen.

Mistä pidät Schwarzkopf Gliss Kur Ultimate Color Bi-Phase hiusöljyssä?

  • suojaa hiusten väriä
  • suojaa hiuksia haitalliselta UV-säteilyltä
  • sisältää aprikoosinkiviöljyä
  • kaksikerroksinen tuote
  • miellyttävä tuoksu

Mistä et pidä Schwarzkopf Gliss Kur Ultimate Color Bi-Phase hiusöljyssä?

  • sisältää glyseriiniä, joka voi aiheuttaa ärtymyksiä tai liiallista talituotantoa
  • se voi ärsyttää silmiäsi
  • se ei takaa hiusten sisärakenteen ravitsemista ja vahvistamista
  • tehoaa vain pinnallisesti