HIUSTEN ÖLJYÄMINEN – MITEN SE EI TEHDÄ

hair-oiling

Kuullessasi uudesta kauneustuotteesta tai uudesta käsittelytavasta, haluat usein kokeilla sitä välittömästi. Sama pätee hiusten öljyämiseen. Monet naiset ovat hulluina tähän hiusten ja päänahan hoitotapaan. Kaikki eivät kuitenkaan ole olleet täysin tyytyväisiä tuloksiin. Lue, mitä virheitä ei tulisi tehdä ja miten hiuksista pidetään huolta. Saat myös selville mistä hiusten öljyämisessä on kyse.

Virhe numero yksi: liikaa hiusöljyä

Tämä on tavallisin virhe hiusten öljyämisessä. Monet naiset luulevat, että mitä enemmän tuotetta käyttää, sitä paremmat tulokset ovat. He eivät voisi olla enemmän väärässä. Muutama tippa riittää enemmän kuin hyvin. Määrää voi tietenkin säätää hiusten pituuden ja paksuuden mukaisesti. Puolta pulloa ei kuitenkaan tule asettaa hiuksiin yhdellä kertaa niin kuin hindunaiset tekevät. Kaikille ei myöskään sovi öljyn asettaminen päänahkaan.

Virhe numero kaksi: miten hiusten öljyäminen tehdään? Miten kauan sen tulisi vaikuttaa?

Jotkut ohjekirjat väittävät, että parhaat tulokset saa jättämällä öljyn hiuksiin 24 tunniksi. Se on kaukana totuudesta. Pisin aika on 8 tuntia ja minimiaika on 30 minuuttia. Jos jätät öljyn hiuksiin liian pitkäksi aikaa, se voi aiheuttaa ärsytyksiä, vaurioittaa hiusten rakennetta tai aiheuttaa liiallisen talituotannon. Käsittelyä ei kannata tehdä päivittäin. Kerran viikossa on ihanteellinen aikaväli saadakseen parhaat tulokset.

Virhe numero kolme: öljy ei toimi

Jos öljy ei toimi, se ei luultavasti sovi juuri sinun hiustyypillesi. Muista valita hiusten huokoisuuteen sopiva öljy. Tyydyttyneet öljyt ovat täydellisiä vähähuokoisille hiuksille. Kertatyydyttämättömät öljyt sopivat parhaita keskihuokoisille hiuksille. Pitääksesi huolta korkeahuokoisista hiuksista, käytä monityydyttämättömiä öljyjä. On myös otettava huomioon, että vaikka öljy vaikuttaa loistavasti yhden naisen hiuksiin, se ei välttämättä tee sitä sinulle. Kaikki riippuu hiustyypistä.

Virhe numero neljä: välittömät vaikutukset

Niitä et tule näkemään ikinä. Onnistuneen käsittelyn avain on kärsivällisyys. Vain silloin hiuksistasi tulee terveemmät ja kauniimmat. Ensimmäisiä vaikutuksia voi odottaa kuukauden päästä säännöllisesti käytettynä. Muutaman kuukauden käsittely tuo lopputulokset. Pidä mielessäsi, että voit kohdata vaiheen, jossa hiuksesi näyttävät kamalilta. Älä anna tämän lannistaa sinua. Jos käytät öljyjä säännöllisesti, hiuksesi näyttävät säkenöiviltä hetken kuluttua. Milloin huomaat vaikutukset riippuu hiustesi vauriotasosta ja niiden vastaanottavaisuus öljyjen ainesosia kohtaan.

Virhe numero viisi: pakkomielteinen hiustenhoito

Hiusten peseminen eri tavoilla, silikonia sisältävistä tuotteista luopuminen, kuivaajasta ja suoristusraudasta luopuminen, muotoilu ilman hiuskiinnettä tai hiusvaahtoa, SLS:ää sisältävien shampoiden ja kauneustuotteiden roskiin heittäminen; Tällä tavalla voisi kuvailla pakkomielteistä hiustenhoitoa. Monen tuotteen käyttö samaan aikaan tai koko päivän kuluttaminen hiustenhoitoon ei tietenkään aina tuo positiivisia vaikutuksia. Mitään pahaa ei kuitenkaan tapahdu, jos päätät suoristaa tai föönata hiuksesi silloin tällöin. Voit myös käyttää hiuskiinnettä tai -vaahto aika ajoin vaurioittamatta hiuksiasi.

Virhe numero kuusi: älä seuraa muita ihmisiä

Meillä kaikilla on uniikit hiukset ja uniikki päänahka, erilaiset kaunistavat tavat ja käytämme erilaisia tuotteita. Ei ole mitään järkeä kopioida muita, sillä lopputulos saattaa olla kaukana odottamastasi. Hiusten suosittu pesumenetelmä CWC, märkä hiusten öljyäminen, hiusten öljyäminen kulhossa, SLS pois jättäminen ei välttämättä vaikuta sinun hiuksiisi kuten muiden hiushullujen hiuksiin. Jopa suosituimmat öljyt, kuten manteliöljy tai kookosöljy suosituilta merkeiltä, voivat vaikuttaa negatiivisesti.

Virhe numero seitsemän: minulla on liian vähän hiusöljyjä!

Se ei ole totta. Hiusten öljyämiseen yksi öljy riittää. Ei ole tarvetta luoda monien öljyn sekoituksia saadakseen hyviä tuloksia. Muista valita öljy, joka hoitaa sekä hiuksiasi että päänahkaasi. Sama koskee muita kauneustuotteitasi. Kaksi hoitoainetta, naamiota ja shampoota riittää.