Nanoil-hiusöljy

tehokas hiusöljy Nanoil

1.Ennen käyttöä…

Nanoil-hiusöljyjä on eri tyyppisiä. Valmistaja on suunnitellut kolme erilaista tuotetta, että jokainen löytää varmasti omille hiuksilleen sopivan hoitavan aineen. Tuote korjaa useita eri hiusten ja päänahan ongelmia. Voit valita Nanoil-tuotteen heikosti huokoisille hiuksille, normaalisti huokoisille hiuksille tai erittäin huokoisille hiuksille. Tuote on myynnissä internetissä valmistajan virallisilla sivuilla. Yhdessä pullossa on 100 ml öljyä.

2. Ainesosat

Jokaisen Nanoil-tuotteen koostumus on suunniteltu tietylle hiustyypille. Nanoil vain heikosti huokoisille hiuksille sisältää: mänty-, kookos-, argan-, risiini-, maracuja-, babassu- ja monoiöljyä, shea- ja cupuacuvoita. Lisäksi tuotteessa on pantenolia, kerastimia, baicapilia, UV-suojaa sekä A- ja E-vitamiineja. Nanoil normaalisti huokoisille hiuksille sisältää: macadamia-, argan-, marula-, jojoba-, maracuja- ja kookosöljyä. Lisäksi kerastimia, baicapilia, silkkiä, A- ja E-vitamiinia sekä UV-suojaa. Nanoil erittäin huokoisille hiuksille sisältää: manteli-, argan-, helokki-, avokado-, marula- ja puuvillan siemenöljyä. Lisäksi pantenolia, lanoliinia, silkkia, keratiinia, kerastimia, baicapilia, UV-suojaa ja E-vitamiinia.

3. Tehokkuus ja ominaisuudet

Nanoil-hiusöljy pitää huolta hiuksistasi ja päänahastasi. Hiuskosmetiikka uudistaa vahingoittuneita hiuksia, antaa lämpösuojaa, karkottaa vapaita radikaaleja ja estää muiden haitallisten aineiden pääsyn hiusten sisään. Nanoil-hiusöljy kosteuttaa, antaa hiusjuurille ravintoa ja luo terveen päänahan. Lisäksi tuote kiillottaa hiuksia, vähentää kihartumista ja ehkäisee sähköisyyttä. Villitkin hiukset pysyvät kurissa. Kiitos tuotteen hiuksia on helppo kammata ja muotoilla.

4. Käyttö

Nanoil-hiusöljyä voidaan käyttää useilla eri tavoilla. Voit levittää tuotetta kuivaan tai kosteaan hiukseen. Se toimii hyvin kuivauksen jälkeen kiiltoa lisäävänä hoitoaineena. Voit yhdistää sen hiusnaamioon ja luoda entistä tehokkaampaa hoitoa hiuksillesi. Jos haluat estää hiustenlähdön tai nopeuttaa hiustesi kasvua, hiero Nanoil-hiusöljyä päänahkaasi.

5. Koostumus, riittävyys ja tuoksu

Nanoil-hiusöljy on nestemäinen tuote, jota on helppo levittää ja joka imeytyy nopeasti hiuksen sisään. Yhdessä pullossa on 100 ml tuotetta ja tämä riittääkin pitkäaikaiseen hoitoon, jolla on uskomattomat vaikutukset hiuksiisi. Nanoil-hiusöljy tuoksuu raikkaalta ja ihanalta.

Miksi pidät Nanoil-öljystä?

  • Se pitää huolta myös päänahasta
  • Kosteuttaa, pehmentää ja antaa kiiltoa hiuksille
  • Suojaa hiusta
  • Vahvistaa ja uudistaa hiuksia
  • Tuo esiin luonnollista väriä
  • Tuotteen levittäminen on helppoa ja kestää vain noin minuutin
  • Öljy sisältää luonnollisia ainesosia ja monia muita hiukselle tarpeellisia aineita
  • Toimii tehokkaasti
  • On kevyt

Miksi et pidä Nanoil-hiusöljystä?

  • jotkut ihmiset haluaisivat voimakkaamman tuoksun

Löydä lisää tietoa Nanoil tuotteiden vaikutuksista ja ainesosista verkkosivulla nanoil.fi